zondag 3 april 2011

Horen, zien en zwijgen

zondag 3 april 2011
Een wethouder van de stad Manchester, in de VS, had van een bezorgde burger gehoord dat er in de stad hondengevechten worden gehouden. Hij vroeg aan de gemeenteraad  om hier onderzoek naar te doen, en kreeg toen een zeer vreemde reactie van een andere wethouder. "We willen niet dat er een negatief beeld ontstaat dat er in Manchester met honden wordt gevochten."

Niet: we gaan er wat aan doen, maar we gaan erover zwijgen!

Gemeenteraad van Manchester


Waar is dit hondenvechtersparadijs waar de wethouders de hondenvechterij niet willen bestrijden, omdat dit slecht voor het imago van de stad zou zijn? Volgens google maps hier:
 Wat zeggen de burgers?
"Er is wel een hondenvechtprobleem meneer Ouellette. Doe uw ogen open. Iedere jonge goser loopt rond met een pitbull aan de west kant (van de stad). Wacht maar tot er een klein kind in het gezicht wordt gebeten. De postbodes bezorgen geen post meer in Bartlett en Thorton Street vanwege de problemen die pitbulls veroorzaken."

"There is a dog fighting problem mr ouellette. open your eyes, every young punk is walking around with pitbull on the west side. just wait till one bites a little kid in the face. mailmen don't even walk or deliver mail on bartlett or thorton street anymore because of pits causing problems."
- tami, westie

 
 
Design by Tegenpitjes