zondag 23 januari 2011

Wekelijkse pitbullellende

zondag 23 januari 2011
Weekly frankenmauler roundups

De Amerikaanse blogger CravenDesires verzamelt elke week de berichten op het internet over de slachtoffers van pitbulls; het zijn alleen de dieren, dus honden, katten, koeien, paarden enz.
De blogpost heeft de titel 'frankenmauler roundup'.

CravenDesires is een Engelstalige blog met heel wat woorden die googles tolk niet herkent en dus niet kan vertalen. Frankenmauler is, bijvoorbeeld, slang voor pitbull, net zoals nanny dog, staffie, mutant en wiggle butt. Nutter is een ander woord voor pitbull-liefhebber.

Een greep uit de slachtoffers die deze week hun debuut op de blog maakten:

SAR dog (Search and Rescue hond) Rocky aangevallen door vier pitbulls van de buren. Zijn achterpoot is geamputeerd nadat de wonden ontstoken raakten. Die zal nooit meer kunnen werken.
Lucy, een spanielkruising, tijdens het wandelen door vier pitbulls aangevallen. Over het algemeen is overgewicht slecht voor de levensverwachting van een hond, maar in dit geval was dat extra vet laagje misschien net het verschil tussen leven en dood.Frosty, een terrier uit Australiƫ, gegrepen door een aangelijnde pitbull toen hij de voordeur uit stapte.Teddy Bear, een shihtzu, gedood door pitbull van de buren.

Scooby, een 7 jarige Lhasa Apso, aangevallen door twee loslopende Staffordshire bull terriers  pitbulls.
Bron:
weekly frankenmauler roundup 012111
(Waarschuwing: deze blog bevat grafische afbeeldingen en is niet geschikt voor mensen die bang zijn voor honden.)

De slachtoffer van pitbulls. Wie kan het wat schelen? 
CravenDesires kan het wat schelen!
 
Design by Tegenpitjes