woensdag 8 december 2010

Muilkorf alle honden in de buurt van kinderen

woensdag 8 december 2010
De moeder van John Paul Massey, die vorig jaar door de pitbull van zijn oom werd doodgebeten terwijl hij bij zijn oma logeerde, heeft zich opgeworpen als expert wanneer het om reguleren van gevaarlijke honden gaat.

Enige tijd geleden gaf Angela McGlynn de Britse overheid nog de schuld van John's dood, want die hadden een wet gemaakt waar mensen zich niet aan houden. Tsja, de logica is ver te zoeken maar zo gaat dat, mensen kunnen niet met dit schuldgevoel leven en proberen dan een zondebok te vinden voor hun eigen, domme gedrag.

Hoe kan je het verzinnen dat een hond die er zo uit ziet geschikt gezelschap voor een kind is?Volgens eigen zegge had Angela er geen idee van dat Uno eigenlijk een pitbull was. En ook derest van de familie wist van niets. Toch fokten ze ermee en verkochten ze de puppies.

In eerste instantie pleitte Angela voor een verplichte registratie en microchippen van alle honden. Inmiddels zal ze zich gerealiseerd hebben dat dit haar kind niet had gered en nu komt ze met een nieuw voorstel: muilkorf ALLE HONDEN wanneer ze in de buurt van een kind van onder de twaalf zijn.

Angela heeft namelijk ontdekt dat er in de afgelopen drie jaar al vijf kinderen door hun eigen hond zijn doodgebeten. Muilkorfen moet dus volgens haar altijd, ook bij je thuis.

Laten we even kijken naar de lijst fatale hondenaanvallen 2006-2010 uit Engeland:


daders slachtoffers leeftijd datum
Duitse herders 2x man 21 mei 2009
pitbull jongen 4 nov 2009
pitbull meisje 5 jan 2007
Rottweiler baby 13m dec 2007
Rottweiler eigenaar 78 jan 2008
Rottweiler 2x baby 5m sept 2006
Staff. BT en JR baby 3m feb 2009
Am. bulldog baby 18m apr 2010

Alle honden een muilkorf om, omdat er mensen zijn die zo nodig een rottweiler of een pitbullachtige  als huisdier willen?

Het verlies van hun kind maakt mensen knettergek. Triest.

Beste lezers: NIEMAND HOEFT DIT MEE TE MAKEN. Je kiest er zelf voor, niemand dwingt je.

Bron: mirror

NB: BT = bullterrier JR = Jack Russell
 
Design by Tegenpitjes