zaterdag 21 augustus 2010

Golfijzer tegen pitbull ingezet

zaterdag 21 augustus 2010
Veel Amerikanen nemen een wapen mee wanneer ze met de hond gaan wandelen om zich te kunnen beschermen tegen aanvallende pitbulls. Chuck Rambaldo neemt bijvoorbeeld altijd een golfijzer mee.

Op 10 augustus kon hij die goed gebruiken toen zijn beagle Sally door een pitbull, die uit een geparkeerd busje sprong, werd aangevallen. De pitbull wist van geen ophouden ondanks dat Chuck hem meerdere malen met het golfijzer sloeg. Gelukkig was het baasje van de pitbull ook in de buurt. Hij stompte zijn pitbull in het gezicht om hem te doen lossen.

De pitbulleigenaar bood zijn excuses aan en zei dat hij de kosten van de dierenarts zou betalen. Chuck had echter geen tijd om zijn gegevens te noteren want Sally was er ernstig aan toe en moest direct naar de dierenarts. Het is afwachten dus of de eigenaar zich nog zal melden.

Zonder de gegevens van de eigenaar kan Chuck  geen aangifte doen van het incident. Meer dan de buren waarschuwen kan Chuck dan ook niet doen.

Sally heeft bijtwonden aan haar hals en kop en één van haar tanden is gebroken. Nu het baasje zo van streek is zal hij ongetwijfeld minder met haar gaan wandelen. En dat is jammer, want aan de foto te zien kan Sally best wel wat meer beweging gebruiken.

Lees meer op hometownlife.com
 
Design by Tegenpitjes