donderdag 13 mei 2010

Londen te gevaarlijk voor honden

donderdag 13 mei 2010
5 mei 2010, Londen - Een vrouw en haar hond zijn in enkele weken tijd twee maal aangevallen door een pitbull.
De eerste keer was enkele weken geleden. Pearl, een bobtail puppy, werd door een pitbull aangevallen toen hij vastgebonden zat aan het hek van de speeltuin. De pitbull greep Pearl bij zijn neus vast en begon zijn gezicht op te vreten. Pearl was een week bij de dierenarts en de rekening is al meer dan 3000 pond!

Toen Megan Meshiea, de bazin van Pearl, de eigenaar aansprak over het incident werd ze ook nog door hem uitgescholden en bedreigd. De politie weigerde echter te komen want er was geen mens gebeten. Na drie dagen had ze nog niets gehoord van de politie maar Megan kende iemand van de gemeente en die speelde haar zaak door naar een parlementslid. En dat gaf resultaat! Een paar weken later werden twee jongens gearresteerd en een hond in beslag genomen.

De tweede aanval kwam net nadat Pearl weer van de dierenarts thuis was. Na enkele dagen besloot Megan maar weer eens een blokje om te gaan. Ze was nog in haar eigen straat toen er plots twee pitbulls uit een huis kwamen gestormd. Megan tilde Pearl op en zette hem boven op een auto. Vervolgens werd ze zélf door een van de pitbulls gebeten. Pearl besloot er vandoor te gaan. Eén van de buren wist hem snel naar binnen te laten, voordat de pitbulls, die de achtervolging hadden ingezet, hem te pakken kregen.Pearl is totaal getraumatiseerd. Megan wil een nu een ander huis voor hem zoeken want London is door al die pitbulls gewoon te gevaarlijk geworden voor gewone honden. Bovendien realiseert ze zich dat de kinderen Pearl niet uit kunnen laten want stel je voor dat ze de aandacht van een pitbull trekken.

daily mail
 
Design by Tegenpitjes