zondag 7 maart 2010

Hondenvechter pleegt zelfmoord tijdens inval door politie

zondag 7 maart 2010

5 maart 2010
Bill Stewart, editor en uitgever van het hondenvechterstijdschrift Pit Bull Reporter en een  godfather van de Amerikaanse hondenvechterij, heeft zichzelf op het toilet door het hoofd geschoten tijdens een inval door de politie.

Het incident begon toen er een brandje op zijn terrein uitbrak. De brandweer ontdekte tijdens het blussen een grote lading marihuana en waarschuwde de politie. Toen deze arriveerde pleegde Bill Stewart zelfmoord. De politie vond, behalve de marihuana, meer dan 40 vuurwapens die door het hele huis verspreid lagen en een hondenvechtpit. Twee pit bulls werden ook in beslag genomen maar deze leken niet recent voor vechten te zijn gebruikt.

Gezien alle wapens die werden aangetroffen is de politie blij dat het niet tot een vuurgevecht is gekomen. Dat ze niet eerder wisten dat er criminele activiteiten plaatsvonden kwam omdat het terrein en de woning erg afgelegen lagen.

De 60-jarige Bill Stewart, of Rushing Bull zoals hij in de hondenvechterij bekend stond , gaf 8 jaar lang een pitbull-tijdschrift voor hondenvechters (dogman) uit. Hij staakte de publicatie in 2007 na de arrestatie van Michael Vick.
cravendesires.blogspot.com
fwix.com/littlerock

 
Design by Tegenpitjes