vrijdag 7 augustus 2009

Honden door pitbulls gedood en opgegeten

vrijdag 7 augustus 2009
Pitbulls zijn volkomen onnatuurlijke dieren die, wanneer ze in het wild zouden leven, binnen vijf jaar zouden uitsterven omdat ze hun eigen soort doden en opeten.

Enkele video's met nieuwsberichten over het kannibalisme van pitbulls heeft Tegenpitjes van Nederlandse ondertitels voorzien.
Voor ondertiteling klik je rechts onder in het scherm. Of kijk naar deze video met instructies als het niet lukt.


Schnauzer letterlijk door pitbull opgevroten
30 6 2009
Een pitbull doodt Minnie de schnauzer en begint haar daarna op te vreten. De pitbull heeft nu al drie huisdieren uit de buurt gedood. De sfeer tussen de bewoners is volledig verpest. Kinderen mogen niet meer buiten spelen. Ouders vinden het vreemd dat een gevaarlijke hond belangrijker is dan de veiligheid van hun kinderen.
Pitbulls doden Audrey een Japanse spaniel
2 juli 2009
Een Japanse Chin die een kind probeert te beschermen is door twee pitbulls gedood. Daarna beginnen de honden haar op te eten.
De vader van het kind pakte een pistool en schoot op een van de pitbulls. De politie arresteert hem later want hij heeft een strafblad en mag geen pistool hebben.

In het nieuwsbericht zeggen ze overigens dat het om een pekinees gaat maar het was waarschijnlijk een Japanse Chin.Pitbull verscheurt en verorbert zwerfhond
25 juli 2009, Texas
Een pitbull valt een zwerfhond aan, scheurt hem aan stukken en begint hem op te eten.
"It was completely mutilated, and even after it was dead, that dog proceeded to try and eat it," Cantu recalled.

 
Design by Tegenpitjes